ZOEKEN

dmozDe moeder van alle linksites. Amerikaans maar heeft al een uitgebreide nederlandse afdeling. Men beweert hoge kwaliteitseisen te stellen aan op te nemen links, maar commerciele belangen lijken vooralsnog niet uit te sluiten.

tool

ixquickEen metazoekmachine die de resultaten van gewone zoekmachines gebruikt. Werkt uitstekend en slaat je IP-adres niet op. Helaas kun je niet selecteren op uitsluitend pagina's in het Nederlands. Toch een aanrader.

tool

startnederlandNog een moeder, maar dan van alle nederlandse linkpagina's. Heeft alle links van nederlandse startpagina's opgeslagen en nog veel meer. De ultieme startpagina.

tool

voelsprietSite met informatie over zoekmachines, zoekprocessen en wat er nog meer bij zoeken komt kijken. Interessant zijn de Googlegeheimen, links in het menu onder Zoektips.

info

webgidsen.beDeze pagina toont niet alleen belgische en nederlandse startpagina's, maar heeft ook nog een selectie van startpagina's uit diverse andere landen.

tool

zoekenNog een metazoekmachine. Niet zo goed als Ixquick (meer verouderde pagina's), maar je kunt wel selecteren op pagina's in het Nederlands.

tool

trefwoordenindex
home