WEBLOGS

ektopiaEen vrij bizarre weblog met vooral veel nieuwtjes over aparte muziek, film, boeken enz. Behoort tot de absolute top op blogging gebied. Beslist bezoeken als je het Engels voldoende beheerst.

fun

gadgetgardenNieuws over allerlei gadgets waar we absoluut buiten kunnen maar waar we ons toch over willen verbazen. Een soort Nederlandse versie van Ektopia, maar dan alleen over gadgets.

fun

het vrije volkEen aangename weblog van een voormalige journalist van het vrije volk, die op deze manier probeert de herinnering aan de krant levend te houden. Niet verwarren met die kankeraarsite met dezelfde naam.

fun

panzerfaustEen politiek-maatschappelijke weblog met een humoristische ondertoon die de boventoon zet. Een soort Geen Stijl maar dan anders, zegt men zelf. Gelukkig maar. Beroemd is de bijbelexegese van Max J. Molovich.

fun

retro thingZwelgen in nostalgie bij de aanblik van oude apparaten, daar is deze site voor. Ook aandacht voor retro-design. Verder leuke links. Gegarandeerd uren surfplezier.

fun

slamenietdood!Een heerlijke weblog over insecten en verder over alles wat groeit en stoeit in Nederland. Vermoei je niet met het uit het hoofd leren van flora en fauna, maar geniet gewoon van de prachtige foto's.

fun

trefwoordenindex
home