SOFTWARE

download.comUitgebreid assortiment freeware en shareware. Van de meeste software zijn reviews van gebruikers en soms ook van de CNET-staf aanwezig. Downloads mislukken echter wel eens.

tool

free-codecsZoek je codecs voor XP, of wil je liever Media Player Classic, of vervangers voor Quicktime en Realplayer die je systeem niet overhoop halen, dan is dit de aangewezen site.

tool

major geeksAlternatief voor ZDnet en Cnet. Biedt veel van hetzelfde aan, maar heeft soms ook bijzondere alternatieven. Downloaden verloopt echter niet altijd even voorspoedig.

tool

terragenSoftware om landschappen te ontwerpen. Nog in een ontwikkelingsfase en daardoor gratis te downloaden. Heel geschikt om deze materie te leren kennen.

tool

tudogsEen van de oudste downloadsites met een aanbod dat afwijkt van de hoofdstroom. Met een goed waarderingsysteem: vijf hondjes betekent dat het echt iets nuttigs is. Sympathieke site.

tool

wings3dSoftware om 3d-modellen mee te ontwerpen. Nog in een ontwikkelingsfase en daardoor gratis te downloaden. Zelf geen ervaring mee, maar het pakket heeft al een goede reputatie.

tool

downloads zdnetUitgebreid assortiment freeware en shareware. Van veel software zijn reviews aanwezig. Filter op freeware wel meteen aanzetten. Tot nu toe geen problemen.

tool

trefwoordenindex
home