GAMES

adventure archivDuitse encyclopie van adventure games die games bevat waar je echt nog nooit van hebt gehoord. Het meest complete overzicht van adventure games. Tegenwoordig ook in het engels. Ruime download sectie.

info

adventure gamersEen van de oudste sites over het soort games waarin je niet met het verstand op nul alles en iedereen overhoop moet knallen. Veel nieuws en besprekingen.

info

adventurespel.nlEen site met beschrijvingen van en oplossingen voor PC Adventure games. Lang niet alle games zijn beschreven, maar het zijn er al wel veel en bovendien in het Nederlands.

info

gamespot.nlDe nederlandse versie van een van de grootste gamesites ter wereld. Handig als je het engels niet goed beheerst. Je vindt er misschien niet alles, maar wel veel.

info

ignNieuws, besprekingen, walkthroughs, cheats. Alle soorten games voor alle soorten platforms. Maar let op, games die alleen in Europa verschijnen vind je hier niet.

info

justadventureDe meest uitgebreide site voor adventure games. Veel nieuws en besprekingen. Uitgebreide hoeveelheid walkthroughs. Verder een webshop met veel games die in europa niet zijn te krijgen.

info

yougamersSite van benchmarker Futuremark. Test jouw PC met de Game-O-Meter. Je ziet dan meteen of een nieuw spel op jouw PC zal draaien. Er wordt iets geinstalleerd, maar ik had geen problemen.

tool

trefwoordenindex
home