KUNST - COMPUTER GRAPHICS

matthieu rousselSite van Matthieu Roussel. In het Frans, maar niet schrikken, het gaat om de plaatjes. Een selectie uit zijn werk kun je ook bekijken op Renderosity.

fun

frogdotMaker van ongelooflijk mooie en vaak humoristische plaatjes. Klik boven de afbeelding van Superfrog op Gallery om zijn werk door te bladeren. Het kan zijn dat je lid moet worden van Renderosity. Eenzame klasse.

fun

3d artEen soort showcasesite waar van elke opgenomen kunstenaar tot 10 werken te zien zijn plus een link naar een website en een emailadres. Toch leuk als aanvulling op Renderosity.

fun

renderosityDE site over computer graphics met een schitterend overzicht (gallery) van wat er nu gemaakt wordt op de computer en verder boordevol informatie, links en tips. Om vrijuit te bladeren moet je gartis lid worden. Doen.

fun

mind my gapHet verhaal over Diddybob en Buddybob, een graphic novel van A.D. Rosto. Nog steeds niet helemaal af, maar dat kan komen doordat er inmiddels een DVD van gemaakt is. Fraai experiment in grafische vormgeving.

fun

sevensheavenSite van ontwerper Metin Seven. Bekend van o.a. de VPRO serie Mannetje en Mannetje en de cartoon op NU.nl. Leuk om door zijn werk te kunnen bladeren.

fun

trefwoordenindex
home