ANIMATIE

aardman studiosDe site van de studio die Wallace en Grommit heeft gecreëerd. Leuk om te zien wat ze allemaal nog meer hebben gemaakt. Kies de flashversie als je PC het ondersteunt.

fun

animated world networkEen site over animatie. Op AWN media center kun je een wisselende selectie filmpjes bekijken. Verder zijn er allerlei interessante links voor ieder die in animatie is geinteresseerd.

fun

animation webshopNederlandse webshop waar je in elk geval films van eigen bodem kunt kopen. Maar ook minder courant werk uit het buitenland wordt verkocht. Als zij het niet hebben is de kans klein dat het te krijgen is.

info

atomfilms animationEen site met allerlei soorten korte films, dus ook interessant voor de Youtube liefhebbers. Uitgebreide collectie van animatiefilmpjes. Met name de Aardman filmpjes zijn een aanrader.

fun

biteycastleEen site van Adam Phillips met fabeltastische Flash animaties. Vooral de Bitey of Brackenwood filmpjes zijn imponerend. Beter dan zo wordt het web niet.

fun

cold hard flashEen site die helemaal gewijd is aan Flash. Met natuurlijk een uitgebreide lijst met links naar Flash animaties. En verder alles wat je altijd al over Flash wilde weten (maar niet durfde te vragen).

fun

happy tree friendsInmiddels overbekende tekenfilmpjes dankzij MTV. Klik op "all episodes" om alle filmpjes te kunnen zien. Misschien minder geschikt voor tere zieltjes.

fun

joe cartoonTekenfilmpjes. Typisch amerikaans, vaak melig, maar bij vlagen hilarisch, vooral de interactieve filmpjes. Misschien niet altijd geschikt voor tere kinderzieltjes!

fun

national film board of canadaErg artistiekerig. Maar zoek eens naar "The cat came back" en "Blackfly", twee meesterwerkjes op muziek. It doesn't get any better than this folks.

fun

trefwoordenindex
home