8 december 2017

Adriaans succesvolste verhaal "De Hondjes Van Etretat" staat in het 37e nummer van het zelfprint culturele tijdschrift De Vallei. Een prachtig tijdschrift dat het verdient om in druk te verschijnen. Het is een pdf dus je kunt het downloaden. Doen.

29 november 2017

Adriaans verhaal "Armageddon Rapsodie" staat in het novembernummer van het Estlandse online tijdschrift Reaktor (onder de titel "Viimsepäeva rhapsoodia"). Als je het in het Ests wilt lezen, kun je het HIER vinden.

3 oktober 2017

Adriaans mainstream verhaal "De Bekering" staat in het 3e nummer van 2017 van het Vlaams-Nederlandse literaire/culturele tijdschrift Schoon Schip. Adriaan schreef het in een opwelling naar aanleiding van een lulkoekprogramma op tv over literatuur, waarvan hij terecht de titel is vergeten.

24 september 2017

Adriaans verhaal "Hello Kitty" staat in het 4e nummer van 2017 van het Belgische culturele tijdschrift Portulaan. Het zou volgens bronnen gebaseerd zijn op herinneringen aan een korte vrijage met de studie Natuurkunde.

26 december 2016

Adriaans verhaal "Tomaten" staat in het Belgische culturele tijdschrift Portulaan nummer 129. Naar eigen zeggen een magisch-realitisch verhaal dat geheel op de waarheid leunt. Het verhaal werd eerder dit jaar door een literair tijdschrift afgewezen omdat het te talig zou zijn.